Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

42 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Gertjan van Vliet - Particulier
10/10
Toegevoegd op 9 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Recent een mooie BMW touring gekocht. Omdat ik de auto heel snel nodig had, de gratis poetsbeurt afgeslagen. Daarom kreeg ik van Rolf een extra aanhanger nummerbord en een verse apk erbij. Super service dus!

Michel - Particulier
10/10
Toegevoegd op 30 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Een maand geleden er een Volvo V70 gekocht en daar erg tevreden over. De auto's die hij heeft staan zijn met smaak uitgezocht en worden in goede staat aangeboden. De laatste oneffenheden worden keurig verholpen zodat de auto compleet en naar volle tevredenheid wordt afgeleverd. De winterbanden kreeg ik onlangs nageleverd. Fijn om hier een auto te kopen en Rolf is prettig om mee om te gaan.

Michel - Particulier
10/10
Toegevoegd op 29 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Een maand geleden er een Volvo V70 gekocht en daar erg tevreden over. De auto's die hij heeft staan zijn met smaak uitgezocht en worden in goede staat aangeboden. De laatste oneffenheden worden keurig verholpen zodat de auto compleet en naar volle tevredenheid wordt afgeleverd. De winterbanden kreeg ik onlangs nageleverd. Fijn om hier een auto te kopen en Rolf is prettig om mee om te gaan.

G.R. Gerritsen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Ik heb onlangs bij dit bedrijf een Volvo V50 gekocht, met erg weinig kms op de teller. Goed overleg gevoerd, prima aflevering, ik ben supertevreden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
G.R. Gerritsen.

Coen Steenman - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 4 november 2018 - Heeft een auto gekocht

Via Rolf van Essen ben ik volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om een youngtimer te gaan rijden op de zaak. Fiscaal bijzonder aantrekkelijk, ik rij nu in mijn droom auto, Toyota Landcruiser! Met een lagere investering en bijtelling dan mijn vorige auto een Mitsubishi PHEV. Een bijzonder traject en uiteindelijk de juiste auto gevonden in Miami! Van aankoop in Miami, aankoopkeuring, transport tot en met kenteken!! Super geregeld door de heren, een absolute aanrader!

Jasper Paulus - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Recent een auto gekocht bij GooisAutoteam voor een zeer scherpe prijs. Er is veel persoonlijke aandacht en er wordt goed geluisterd naar persoonlijke wensen en verwachtingen. Zeker een aanrader!

Sieb - Particulier
8/10
Toegevoegd op 9 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Een hele nette auto gekocht, waar ik super blij mee ben! Keurig geholpen en de auto is super netjes afgeleverd!!!

C. Rijkhoff - Particulier
10/10
Toegevoegd op 24 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een mooie youngtimer gekocht. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig en naar volle tevredenheid nagekomen. Top!

Roderik van N. - Particulier
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Top advies en begeleiding bij import van auto. Alles zeer transparant. Voor herhaling vatbaar!

Ronella - Particulier
10/10
Toegevoegd op 17 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Erg blij met mijn nieuwe aankoop, goede service!