Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

42 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Koen - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 23 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Eerder dit jaar bij Rolf een mooie geïmporteerde Volvo V70 youngtimer aangeschaft. Erg tevreden over de auto en het aanschafproces.
Vooraf kreeg ik zelfs de beschikking over een leenauto!
De auto werd keurig afgeleverd, goede service en een betrouwbare leverancier.

Ron Ledel - Particulier
9/10
Toegevoegd op 21 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Samen met Rolf op een Zweedse website een Volvo V50 uitgezocht, hij is heel transparant en zegt wat hij er aan wil verdienen.
Toen ik besloot dat ik die auto wel wilde hebben werd hij nog iets voordeliger omdat hij hem goedkoper kon inkopen dat is toch geweldig.
En toen maar afwachten want je koopt via een foto maar eenmaal binnengekomen kreeg ik meteen een Whatsappje van Rolf en hij was prachtig en nu na 3 weken gereden te hebben ben ik zeer tevreden over de auto en het hele proces van zaken doen met Rolf.

Jean-Marc le Comte - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Na al eerder een oriënterend gesprek te hebben gehad en ik na een lange periode de BMW Z4 van mijn dromen had gevonden in Duitsland heeft Rolf snel en adequaat geschakeld. Hij heeft mij geholpen met het importeren en we hebben hem zelfs samen uit Duitsland gehaald. Persoonlijker kan niet! Een aanrader dus.

Robin - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik heb in korte tijd hier twee keer een auto gekocht, eentje na het inleveren van mijn auto van de zaak, ter overbrugging van mijn proeftijd bij de nieuwe baan zonder auto van de zaak , en daarna een mooie gebruikte BMW. De reden dat ik erg tevreden ben is de combinatie van de scherpe prijs en het transparant zijn over de verwachtingen en afspraken, en het ook nakomen daarvan. No-nonsense, geen franje, wel goed!

Arie - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik heb bij Rolf een v70 uit 2008 gekocht voor een nette prijs. Bij keuring bleek dat er op een heel slecht zichtbare plek een van de veren was gebroken. Dit is zonder problemen verholpen binnen de prijs door Rolf. Daarnaast werd de auto uitermate netjes opgeleverd en was de communicatie in het hele proces heel transparant. Rolf wekt veel vertrouwen en gaat echt een stap verder om een klant tevreden het pand uit te laten rijden (zover dat hij me nota bene nog bij het station heeft opgehaald toen ik de auto kwam halen). Zeer prettige dealer en ik kom zeker terug over een paar jaar als ik mijn volgende auto kom uitzoeken.

Wim - Particulier
9/10
Toegevoegd op 25 januari 2019 - Overig

Al een paar keer langs geweest omdat ik technische vragen had over mijn eigen auto. Elke keer opnieuw werd ik heel prettig en uitgebreid geholpen en kreeg ik zeer goed advies. En dat terwijl ik mijn auto niet bij het Autoteam heb gekocht en dat duidelijk was dat ik niet op zoek was naar een andere auto. Kortom, ook als de mannen weten dat ze niets aan je gaan verdienen wordt je uitstekend en enthousiast geholpen. Top! Als ik ooit een andere auto zoek weet ik wel waar ik als eerste ga kijken.

Kirsten De Bevere - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 20 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Youngtimer Volvo V70 gekocht bij Rolf. Na een paar weken, bleken er toch nog wat dingetjes te zijn aan de auto. Rolf heeft dat op een heel prettige manier opgelost en alles is gemaakt. Helemaal veilig en goed klaargemaakte auto kreeg ik schoon gewassen terug. Super dank!

Stefan - Particulier
10/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Hyundai i30 CW hier gekocht. Helaas wat onvoorziene problemen gehad, maar de manier waarop er voor oplossingen gezorgd wordt en er met je mee wordt gedacht is top! Goeie service! Aanrader!

Mark-Jan - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Een zeer goede ervaring gehad met Rolf bij de aanschaf van een V70 youngtimer vorige maand. Goed advies en alles op een goede en betrouwbare manier afgeleverd. Prettige manier van zakendoen. Tot een volgende keer.

Mark-Jan - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Een zeer goede ervaring gehad met Rolf Vi Automative bij de aanschaf van een V70 youngtimer vorige maand. Goed advies en alles op een goede en betrouwbare manier afgeleverd. Prettige manier van zakendoen. Tot een volgende keer.