Direct contact? Bel: +31 (0)35 750 4920

Home > Reviews

Reviews

28 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Marc Derks - Particulier
9/10
Toegevoegd op 2 augustus 2019 - Heeft een auto gekocht

Op Zoek naar even Volvo V70. Goois Autoteam was een van de eerste waar mee ik in aanraking kwam en na het vele zoeken uiteindelijk bij dit bedrijf verder gegaan. De allerbeste optie voor mij persoonlijk. Erg vriendelijk en professioneel geholpen door Rolf. Mooie V70 rechtstreeks uit Zweden. Prachtige wagen uit 2006 met lage km stand en keurig onderhouden en nette uitstraling. Dag na verkoop werd in keurig gebeld of alles in orde was. Bedankt Rolf

Bernadette - Particulier
10/10
Toegevoegd op 20 juli 2019 - Heeft een auto gekocht

Superblij met de fantastische hulp bij aankoop van mijn auto! Rolf is goudeerlijk, vriendelijk en professioneel.
Een bedrijf om bij terug te komen.

Klaas - Particulier
9/10
Toegevoegd op 18 juli 2019 - Heeft een auto gekocht

Auto ingeruild op een V70.
Vlotte deal met een fatsoenlijke inruilprijs/koopprijs.
Eerlijk en duidelijk.
Als ze over een paar jaar een mooie S90 hebben staan dan ruil ik deze er graag weer op in.

de Jong - Particulier
9/10
Toegevoegd op 10 juli 2019 - Heeft een auto gekocht

Heldere prettige afhandeling, informatie over de auto klopt helemaal, wensen bij de verkoop prima bespreekbaar met de verkoper.

jan-willem - Particulier
9/10
Toegevoegd op 19 juni 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik was op zoek naar een Volvo V70 met lage KM , Rolf heeft op Zweedse websites eentje gevonden en met mij samen doorgenomen of het een interessante wagen was .Het was vanaf het begin transparant wat het mij zou kosten en wat hij er aan zou verdienen.
Na een 3 tal weken stond de wagen in Huizen en kon ik hem ophalen om verder naar België te importeren, want daar woon ik.
Het was prettig om zaken met Rolf te doen, eerlijk ,open en duidelijke afspraken die nagekomen worden .

Anne Wieb Wijnsma - Particulier
10/10
Toegevoegd op 27 mei 2019 - Heeft een auto gekocht

Wij waren opzoek naar een gebruikt V70 en kwamen terecht bij het Goois Autoteam.
Daar de auto ook gekocht en zijn erg tevreden over de service en het enthousiasme van jullie team.
Met name Falco erg bedankt.
Jullie zijn zeker een aanrader en kom zeker ook weer bij jullie terug.

Koen - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 23 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Eerder dit jaar bij Rolf een mooie geïmporteerde Volvo V70 youngtimer aangeschaft. Erg tevreden over de auto en het aanschafproces.
Vooraf kreeg ik zelfs de beschikking over een leenauto!
De auto werd keurig afgeleverd, goede service en een betrouwbare leverancier.

Ron Ledel - Particulier
9/10
Toegevoegd op 21 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Samen met Rolf op een Zweedse website een Volvo V50 uitgezocht, hij is heel transparant en zegt wat hij er aan wil verdienen.
Toen ik besloot dat ik die auto wel wilde hebben werd hij nog iets voordeliger omdat hij hem goedkoper kon inkopen dat is toch geweldig.
En toen maar afwachten want je koopt via een foto maar eenmaal binnengekomen kreeg ik meteen een Whatsappje van Rolf en hij was prachtig en nu na 3 weken gereden te hebben ben ik zeer tevreden over de auto en het hele proces van zaken doen met Rolf.

Jean-Marc le Comte - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Na al eerder een oriënterend gesprek te hebben gehad en ik na een lange periode de BMW Z4 van mijn dromen had gevonden in Duitsland heeft Rolf snel en adequaat geschakeld. Hij heeft mij geholpen met het importeren en we hebben hem zelfs samen uit Duitsland gehaald. Persoonlijker kan niet! Een aanrader dus.

Robin - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik heb in korte tijd hier twee keer een auto gekocht, eentje na het inleveren van mijn auto van de zaak, ter overbrugging van mijn proeftijd bij de nieuwe baan zonder auto van de zaak , en daarna een mooie gebruikte BMW. De reden dat ik erg tevreden ben is de combinatie van de scherpe prijs en het transparant zijn over de verwachtingen en afspraken, en het ook nakomen daarvan. No-nonsense, geen franje, wel goed!