Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

35 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
DAYRE - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 november 2019 - Heeft een auto gekocht

best sympathetic dealer north of Paris France. Confidence allowed!

Johan Hoogendoorn - Particulier
10/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019 - Heeft een auto gekocht

Nadat ik de auto in gebruik had genomen constateerde ik dat de remmen niet optimaal werkten. Daarvoor verwees Rolf mij naar de garage A & J. Deze meldden dat de remschijven niet optimaal functioneerden. Hoewel dat geen garantie heeft Rolf besloten mij de helft van de reparatiekosten te vergoeden. Daardoor heeft mijn Volvo nu splinternieuwe remschijven. Bedankt Rolf.

Abe - Particulier
10/10
Toegevoegd op 15 oktober 2019 - Overig

Rolf van Goois Autoteam heeft mij voortreffelijk geholpen!

Niets was teveel: vragen over chassisnummer, achtergrond auto, aankoopcheck op korte termijn. Top.
Proefrit gemaakt tenslotte. Alles klopte.

Ik heb Rolf ervaren als een deskundige en betrouwbare partner om zaken meet te doen.
Zeker een aanrader!

Mvg,

Abe Hainja

Dick Bahlmann - Particulier
10/10
Toegevoegd op 14 oktober 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik was op zoek naar een Volvo V70 en kwam terecht bij het Goois Autoteam in Huizen, waar ik zelf ook woonachtig ben. Had al vrij snel een mooie Volvo V70 gezien en gekocht. Een prachtige auto met weinig kilometers op de teller. Mocht zelfs velgen uitzoeken voor mijn winterbanden. Kortom, een uitstekende service van Rolf en Jacques, een oprecht autoteam!!!! Kan het zeker aanbevelen!!!!

Joep - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 28 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik was al langere tijd op zoek naar een BMW 5-serie youngtimer. Nadat ik Rolf al een keer telefonisch hierover had gesproken kreeg hij precies de auto binnen waar ik naar op zoek was. Ik ben meteen wezen kijken en was snel overtuigd. Rolf maakte een betrouwbare indruk en we hebben de deal gemaakt. Een kleine kink in de kabel werd netjes opgelost en ik ben erg tevreden met mijn uit Zweden geïmporteerde BMW! Dank voor de goede service.

Johan Hoogendoorn - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Het onderscheidend vermogen ligt in de nette en betrouwbare manier van zaken doen. Dank daarvoor Rolf. Ik hoop vele jaren te mogen rijden in mijn volvo xc 70 uit 2005. Johan Hoogendoorn

Erland Morelissen - Particulier
10/10
Toegevoegd op 11 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Goois autoteam heeft voor mij een schitterende Mini Clubman JCW weten te vinden in Zweden. Binnen een week was de auto technisch gekeurd, gekocht en getransporteerd. Dit hele proces hebben zij haarfijn in de vingers. Mijn (blinde) vertrouwen is er alleen maar door versterkt. Sympathieke medewerkers met verstand van zaken. Top!

Marc Derks - Particulier
9/10
Toegevoegd op 2 augustus 2019 - Heeft een auto gekocht

Op Zoek naar even Volvo V70. Goois Autoteam was een van de eerste waar mee ik in aanraking kwam en na het vele zoeken uiteindelijk bij dit bedrijf verder gegaan. De allerbeste optie voor mij persoonlijk. Erg vriendelijk en professioneel geholpen door Rolf. Mooie V70 rechtstreeks uit Zweden. Prachtige wagen uit 2006 met lage km stand en keurig onderhouden en nette uitstraling. Dag na verkoop werd in keurig gebeld of alles in orde was. Bedankt Rolf

Bernadette - Particulier
10/10
Toegevoegd op 20 juli 2019 - Heeft een auto gekocht

Superblij met de fantastische hulp bij aankoop van mijn auto! Rolf is goudeerlijk, vriendelijk en professioneel.
Een bedrijf om bij terug te komen.

Klaas - Particulier
9/10
Toegevoegd op 18 juli 2019 - Heeft een auto gekocht

Auto ingeruild op een V70.
Vlotte deal met een fatsoenlijke inruilprijs/koopprijs.
Eerlijk en duidelijk.
Als ze over een paar jaar een mooie S90 hebben staan dan ruil ik deze er graag weer op in.