Direct contact? Bel: +31 (0)35 750 4920

Home > Reviews

Reviews

14 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Kirsten De Bevere - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 20 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Youngtimer Volvo V70 gekocht bij Rolf. Na een paar weken, bleken er toch nog wat dingetjes te zijn aan de auto. Rolf heeft dat op een heel prettige manier opgelost en alles is gemaakt. Helemaal veilig en goed klaargemaakte auto kreeg ik schoon gewassen terug. Super dank!

Stefan - Particulier
10/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Hyundai i30 CW hier gekocht. Helaas wat onvoorziene problemen gehad, maar de manier waarop er voor oplossingen gezorgd wordt en er met je mee wordt gedacht is top! Goeie service! Aanrader!

Mark-Jan - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Een zeer goede ervaring gehad met Rolf bij de aanschaf van een V70 youngtimer vorige maand. Goed advies en alles op een goede en betrouwbare manier afgeleverd. Prettige manier van zakendoen. Tot een volgende keer.

Gertjan van Vliet - Particulier
10/10
Toegevoegd op 9 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Recent een mooie BMW touring gekocht. Omdat ik de auto heel snel nodig had, de gratis poetsbeurt afgeslagen. Daarom kreeg ik van Rolf een extra aanhanger nummerbord en een verse apk erbij. Super service dus!

Michel - Particulier
10/10
Toegevoegd op 30 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Een maand geleden er een Volvo V70 gekocht en daar erg tevreden over. De auto's die hij heeft staan zijn met smaak uitgezocht en worden in goede staat aangeboden. De laatste oneffenheden worden keurig verholpen zodat de auto compleet en naar volle tevredenheid wordt afgeleverd. De winterbanden kreeg ik onlangs nageleverd. Fijn om hier een auto te kopen en Rolf is prettig om mee om te gaan.

G.R. Gerritsen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Ik heb onlangs bij dit bedrijf een Volvo V50 gekocht, met erg weinig kms op de teller. Goed overleg gevoerd, prima aflevering, ik ben supertevreden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
G.R. Gerritsen.

Coen Steenman - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 4 november 2018 - Heeft een auto gekocht

Via Rolf van Essen ben ik volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om een youngtimer te gaan rijden op de zaak. Fiscaal bijzonder aantrekkelijk, ik rij nu in mijn droom auto, Toyota Landcruiser! Met een lagere investering en bijtelling dan mijn vorige auto een Mitsubishi PHEV. Een bijzonder traject en uiteindelijk de juiste auto gevonden in Miami! Van aankoop in Miami, aankoopkeuring, transport tot en met kenteken!! Super geregeld door de heren, een absolute aanrader!

Jasper Paulus - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Recent een auto gekocht bij GooisAutoteam voor een zeer scherpe prijs. Er is veel persoonlijke aandacht en er wordt goed geluisterd naar persoonlijke wensen en verwachtingen. Zeker een aanrader!

Sieb - Particulier
8/10
Toegevoegd op 9 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Een hele nette auto gekocht, waar ik super blij mee ben! Keurig geholpen en de auto is super netjes afgeleverd!!!

C. Rijkhoff - Particulier
10/10
Toegevoegd op 24 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een mooie youngtimer gekocht. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig en naar volle tevredenheid nagekomen. Top!