Direct contact? Bel: +31 (0)35 750 4920

Home > Reviews

Reviews

9 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
G.R. Gerritsen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Ik heb onlangs bij dit bedrijf een Volvo V50 gekocht, met erg weinig kms op de teller. Goed overleg gevoerd, prima aflevering, ik ben supertevreden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
G.R. Gerritsen.

Coen Steenman - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 4 november 2018 - Heeft een auto gekocht

Via Rolf van Essen ben ik volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om een youngtimer te gaan rijden op de zaak. Fiscaal bijzonder aantrekkelijk, ik rij nu in mijn droom auto, Toyota Landcruiser! Met een lagere investering en bijtelling dan mijn vorige auto een Mitsubishi PHEV. Een bijzonder traject en uiteindelijk de juiste auto gevonden in Miami! Van aankoop in Miami, aankoopkeuring, transport tot en met kenteken!! Super geregeld door de heren, een absolute aanrader!

Jasper Paulus - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Recent een auto gekocht bij GooisAutoteam voor een zeer scherpe prijs. Er is veel persoonlijke aandacht en er wordt goed geluisterd naar persoonlijke wensen en verwachtingen. Zeker een aanrader!

Sieb - Particulier
8/10
Toegevoegd op 9 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Een hele nette auto gekocht, waar ik super blij mee ben! Keurig geholpen en de auto is super netjes afgeleverd!!!

C. Rijkhoff - Particulier
10/10
Toegevoegd op 24 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een mooie youngtimer gekocht. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig en naar volle tevredenheid nagekomen. Top!

Roderik van N. - Particulier
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Top advies en begeleiding bij import van auto. Alles zeer transparant. Voor herhaling vatbaar!

Ronella - Particulier
10/10
Toegevoegd op 17 augustus 2018 - Heeft een auto gekocht

Erg blij met mijn nieuwe aankoop, goede service!

Tjeerd - Particulier
10/10
Toegevoegd op 25 juli 2018 - Heeft een auto gekocht

Super service.
Gisteren een auto gekocht en er bleken wat mankementen aan te zitten.
Vandaag alles netjes en correct opgelost. Kunnen veel garagebedrijven een voorbeeld aan nemen!

Nathalie - Particulier
10/10
Toegevoegd op 1 juni 2018 - Heeft een auto gekocht

echt leuke mensen met passie voor hun vak. Afspraken worden nagekomen.