Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

53 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
André - Particulier
5/10
Toegevoegd op 13 juni 2021 - Overig

Hier lees je uiterst positieve verhalen, maar wij hebben helaas een andere ervaring...

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een bezichtiging en zonder enig contact wordt de deal met iemand anders gesloten, dan getuigd dat NIET van enige vorm van sociaal gedrag. Juridisch zal het allemaal kloppen, maar een stukje menselijkheid hebben wij enorm gemist in deze. Wij hebben ervan geleerd en ik hoop Rolf ook. Wij doen geen zaken meer met deze man.

Reactie Goois Autoteam:
Beste Carin, en Andre. Jullie maakten met ons een afspraak voor een bezichtiging. Een bezichtiging is geheel vrijblijvend. Die vrijblijvendheid is er van twee kanten, want als de koper geen verplichting heeft, heeft de verkoper hem ook niet. Het is dus echt iets anders dan een reservering. Reserveren doen we na ondertekening van een koopovereenkomst en/of als er is (aan)betaald. Ook als een klant al onderweg is naar onze locatie verkopen we niet aan iemand anders. In dit geval meldde zich een klant die direct een transactie en aanbetaling wilde doen. Dat was in de ochtend, terwijl jullie in de avond zouden komen. We hebben jullie afspraak ruim op tijd afgezegd, zodat je niet voor niets komt en reiskosten maakt. Naar ons idee is dit een correcte handelswijze, en ofschoon we zeker niet perfect zijn proberen we deze bij alle klanten op dezelfde wijze uit te voeren.

Steven Boonzajer Flaes - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 april 2021 - Heeft een auto gekocht

Een prachtige youngtimer Volvo V70 gekocht. Rijdt als nieuw. Ziet er uit als nieuw. Ruikt als nieuw. Kortom is nieuw maar dan uit 2004.

Frank Nijman - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 maart 2021 - Heeft een auto gekocht

Voor de 2e maal een auto gekocht.
Tot volle tevredenheid.
Zeker eens gaan kijken!

Remko - Particulier
9/10
Toegevoegd op 27 februari 2021 - Heeft een auto gekocht

Goede service en geen gedoe. Top.

Sven Hoogenboom - Particulier
10/10
Toegevoegd op 26 januari 2021 - Heeft een auto verkocht

Ik heb mijn auto hier te koop aan geboden, aangezien ik er spoedig van af wilde. Wij zijn erg blij met de manier van werken. Binnen een halve dag hebben we alles kunnen regelen. Eigenlijk hoefde wij alleen wat foto's en informatie aan te leveren en de rest werd allemaal netjes geregeld. De auto werd zelfs bij ons thuis opgehaald (50km verderop!). Key hierbij is de open en duidelijke communicatie. Nogmaals bedankt! Top service! Zeker een aanbeveling voor andere (ver)kopers!

Jeanine Lemmen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 15 december 2020 - Heeft een auto gekocht

Op snelheid had ik een andere auto nodig en ook nog met een bepaald budget. Hoe fijn is het dan dat je dan serieus genomen wordt, je gehoord wordt en dat er, door Rolf in dit geval, direct geschakeld wordt. Tot er een andere auto gevonden zou zijn, werd er ook nog een alternatief geboden zodat ik niet zonder auto zou zitten. Binnen 2 wkn word ik blij gemaakt met een auto die precies voldeed aan mijn wensenlijstje. Helemaal top! Dank je wel, Rolf!

Jojanneke - Particulier
10/10
Toegevoegd op 7 november 2020 - Heeft een auto gekocht

Een prettige aankoop gedaan van een Alfa Romeo Mito (na inruil van een Seat Mii). Ik ben positief verrast door de persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en goede service. Ik kon de auto direct meenemen. Bedankt, Rolf, ik kom graag bij je terug!

L.vd B. - Particulier
8/10
Toegevoegd op 30 september 2020 - Heeft een auto gekocht

Klantgericht, goede service, prina afhandeling en medenkend.

Caspar Boelens - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 september 2020 - Heeft een auto gekocht

Op woensdagochtend negen uur zag ik een advertentie staan van een auto die ik zocht. Even later telefonisch contact opgenomen en gesproken met Rolf. Ik werd bijzonder vriendelijk, correct en deskundig te woord gestaan. Omdat ik direct het vertrouwen had dat het wel goed zat heb ik de auto, die ik nog nooit had gezien, te kopen. Omdat ikzelf in Deventer woon en even geen auto had wist ik niet wanneer ik de auto kon ophalen. Geen enkel probleem voor Rolf, de auto is kon bij mij thuis worden afgeleverd. Nog dezelfde dag eind van de middag had ik een prima auto voor de deur staan die exact aan beschrijving op internet voldeed. Topbedrijf, topmensen en een topauto, ik ben super tevreden!

Hans de Jong - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 11 augustus 2020 - Heeft een auto gekocht

Betrouwbaar, vriendelijk en goede service. Mooie youngtimer gekocht, erg tevreden.