Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

48 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Jeanine Lemmen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 15 december 2020 - Heeft een auto gekocht

Op snelheid had ik een andere auto nodig en ook nog met een bepaald budget. Hoe fijn is het dan dat je dan serieus genomen wordt, je gehoord wordt en dat er, door Rolf in dit geval, direct geschakeld wordt. Tot er een andere auto gevonden zou zijn, werd er ook nog een alternatief geboden zodat ik niet zonder auto zou zitten. Binnen 2 wkn word ik blij gemaakt met een auto die precies voldeed aan mijn wensenlijstje. Helemaal top! Dank je wel, Rolf!

Jojanneke - Particulier
10/10
Toegevoegd op 7 november 2020 - Heeft een auto gekocht

Een prettige aankoop gedaan van een Alfa Romeo Mito (na inruil van een Seat Mii). Ik ben positief verrast door de persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en goede service. Ik kon de auto direct meenemen. Bedankt, Rolf, ik kom graag bij je terug!

L.vd B. - Particulier
8/10
Toegevoegd op 30 september 2020 - Heeft een auto gekocht

Klantgericht, goede service, prina afhandeling en medenkend.

Caspar Boelens - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 september 2020 - Heeft een auto gekocht

Op woensdagochtend negen uur zag ik een advertentie staan van een auto die ik zocht. Even later telefonisch contact opgenomen en gesproken met Rolf. Ik werd bijzonder vriendelijk, correct en deskundig te woord gestaan. Omdat ik direct het vertrouwen had dat het wel goed zat heb ik de auto, die ik nog nooit had gezien, te kopen. Omdat ikzelf in Deventer woon en even geen auto had wist ik niet wanneer ik de auto kon ophalen. Geen enkel probleem voor Rolf, de auto is kon bij mij thuis worden afgeleverd. Nog dezelfde dag eind van de middag had ik een prima auto voor de deur staan die exact aan beschrijving op internet voldeed. Topbedrijf, topmensen en een topauto, ik ben super tevreden!

Hans de Jong - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 11 augustus 2020 - Heeft een auto gekocht

Betrouwbaar, vriendelijk en goede service. Mooie youngtimer gekocht, erg tevreden.

Tijmen - Particulier
10/10
Toegevoegd op 4 augustus 2020 - Heeft een auto gekocht

Goed en kundig advies gekregen bij de aanschaf van een mooie Volvo. Korte lijnen en snelle service, ook na afleveren. Volvo is een meer dan goede caravantrekker en heeft ons al heel wat blije, comfortabele kilometers rondgereden.

jafari - Particulier
9/10
Toegevoegd op 23 juni 2020 - Heeft een auto verkocht

een ontzettend vriendelijke auto dealer. Snelle afhandeling en het geld stond gelijk op ons rekening en zijn wij ook nog eens netjes afgezet bij de station.

Ons complimenten!

Paul Lutz - Particulier
8/10
Toegevoegd op 22 juni 2020 - Heeft een auto gekocht

Prima!

Manon - Particulier
10/10
Toegevoegd op 5 juni 2020 - Heeft een auto gekocht

Tijdens mijn zoektocht naar een andere auto ben ik bij Goois Autoteam uitgekomen. Er wordt goede service verleend en Rolf is zeer vriendelijk. Een dikke 10! Ik ben blij dat mijn auto hier gekocht heb.

Marjolein - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 28 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Nog op de valreep voor einde jaar (2019) een elektrische Kona gekocht. Helemaal blij mee.
Rolf is service gericht, zeer relaxed en altijd bereikbaar. Als je op zoek bent naar een no-nonsense auto-dealer dan ben je hier aan het juiste adres. Een aanrader!

1 2 3 4 5 volgende