Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

39 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Marjolein - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 28 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Nog op de valreep voor einde jaar (2019) een elektrische Kona gekocht. Helemaal blij mee.
Rolf is service gericht, zeer relaxed en altijd bereikbaar. Als je op zoek bent naar een no-nonsense auto-dealer dan ben je hier aan het juiste adres. Een aanrader!

Jacqueline Hoefmans - Particulier
10/10
Toegevoegd op 14 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Net voor kerst een nieuwe oude Volvo hier gekocht. Deze was vers uit Zweden. Van onze oude auto was inmiddels de APK verlopen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om ons zo snel als mogelijk weer op de weg te krijgen. Daarom nu zelfs aluminium velgen voor de winterbanden ipv stalen.
Bedankt voor alle service en het meedenken!

Henk Venema - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 18 december 2019 - Heeft een auto gekocht

Rolf en Jacques hebben me een uitstekende dienst bewezen door een mooie electric Kona te leveren. Snelle, vriendelijke en deskundige service. Altijd bereikbaar voor vragen. Een aanrader!

Pieter - Ondernemer
8/10
Toegevoegd op 17 november 2019 - Overig

Zelf een volvo XC90 gevonden in Zweden en Rolf benaderd of hij kon helpen in het keuren en indien netjes importeren van de auto. Het was een lang traject maar uiteindelijk is de auto nu van mij. Rolf heb ik ervaren als betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. Aandachtspunt is de communicatie, zeker als het lang duurt is het fijn met regelmaat up to date gehouden te worden. Alles bij elkaar dik tevreden!

DAYRE - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 november 2019 - Heeft een auto gekocht

best sympathetic dealer north of Paris France. Confidence allowed!

Johan Hoogendoorn - Particulier
10/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019 - Heeft een auto gekocht

Nadat ik de auto in gebruik had genomen constateerde ik dat de remmen niet optimaal werkten. Daarvoor verwees Rolf mij naar de garage A & J. Deze meldden dat de remschijven niet optimaal functioneerden. Hoewel dat geen garantie heeft Rolf besloten mij de helft van de reparatiekosten te vergoeden. Daardoor heeft mijn Volvo nu splinternieuwe remschijven. Bedankt Rolf.

Abe - Particulier
10/10
Toegevoegd op 15 oktober 2019 - Overig

Rolf van Goois Autoteam heeft mij voortreffelijk geholpen!

Niets was teveel: vragen over chassisnummer, achtergrond auto, aankoopcheck op korte termijn. Top.
Proefrit gemaakt tenslotte. Alles klopte.

Ik heb Rolf ervaren als een deskundige en betrouwbare partner om zaken meet te doen.
Zeker een aanrader!

Mvg,

Abe Hainja

Dick Bahlmann - Particulier
10/10
Toegevoegd op 14 oktober 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik was op zoek naar een Volvo V70 en kwam terecht bij het Goois Autoteam in Huizen, waar ik zelf ook woonachtig ben. Had al vrij snel een mooie Volvo V70 gezien en gekocht. Een prachtige auto met weinig kilometers op de teller. Mocht zelfs velgen uitzoeken voor mijn winterbanden. Kortom, een uitstekende service van Rolf en Jacques, een oprecht autoteam!!!! Kan het zeker aanbevelen!!!!

Joep - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 28 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik was al langere tijd op zoek naar een BMW 5-serie youngtimer. Nadat ik Rolf al een keer telefonisch hierover had gesproken kreeg hij precies de auto binnen waar ik naar op zoek was. Ik ben meteen wezen kijken en was snel overtuigd. Rolf maakte een betrouwbare indruk en we hebben de deal gemaakt. Een kleine kink in de kabel werd netjes opgelost en ik ben erg tevreden met mijn uit Zweden geïmporteerde BMW! Dank voor de goede service.

Johan Hoogendoorn - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Het onderscheidend vermogen ligt in de nette en betrouwbare manier van zaken doen. Dank daarvoor Rolf. Ik hoop vele jaren te mogen rijden in mijn volvo xc 70 uit 2005. Johan Hoogendoorn