Direct contact? Bel: +31 (0)35 750 4920

Home > Reviews

Reviews

17 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Jean-Marc le Comte - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Na al eerder een oriënterend gesprek te hebben gehad en ik na een lange periode de BMW Z4 van mijn dromen had gevonden in Duitsland heeft Rolf snel en adequaat geschakeld. Hij heeft mij geholpen met het importeren en we hebben hem zelfs samen uit Duitsland gehaald. Persoonlijker kan niet! Een aanrader dus.

Robin - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik heb in korte tijd hier twee keer een auto gekocht, eentje na het inleveren van mijn auto van de zaak, ter overbrugging van mijn proeftijd bij de nieuwe baan zonder auto van de zaak , en daarna een mooie gebruikte BMW. De reden dat ik erg tevreden ben is de combinatie van de scherpe prijs en het transparant zijn over de verwachtingen en afspraken, en het ook nakomen daarvan. No-nonsense, geen franje, wel goed!

Wim - Particulier
9/10
Toegevoegd op 25 januari 2019 - Overig

Al een paar keer langs geweest omdat ik technische vragen had over mijn eigen auto. Elke keer opnieuw werd ik heel prettig en uitgebreid geholpen en kreeg ik zeer goed advies. En dat terwijl ik mijn auto niet bij het Autoteam heb gekocht en dat duidelijk was dat ik niet op zoek was naar een andere auto. Kortom, ook als de mannen weten dat ze niets aan je gaan verdienen wordt je uitstekend en enthousiast geholpen. Top! Als ik ooit een andere auto zoek weet ik wel waar ik als eerste ga kijken.

Kirsten De Bevere - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 20 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Youngtimer Volvo V70 gekocht bij Rolf. Na een paar weken, bleken er toch nog wat dingetjes te zijn aan de auto. Rolf heeft dat op een heel prettige manier opgelost en alles is gemaakt. Helemaal veilig en goed klaargemaakte auto kreeg ik schoon gewassen terug. Super dank!

Stefan - Particulier
10/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Hyundai i30 CW hier gekocht. Helaas wat onvoorziene problemen gehad, maar de manier waarop er voor oplossingen gezorgd wordt en er met je mee wordt gedacht is top! Goeie service! Aanrader!

Mark-Jan - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Een zeer goede ervaring gehad met Rolf bij de aanschaf van een V70 youngtimer vorige maand. Goed advies en alles op een goede en betrouwbare manier afgeleverd. Prettige manier van zakendoen. Tot een volgende keer.

Gertjan van Vliet - Particulier
10/10
Toegevoegd op 9 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Recent een mooie BMW touring gekocht. Omdat ik de auto heel snel nodig had, de gratis poetsbeurt afgeslagen. Daarom kreeg ik van Rolf een extra aanhanger nummerbord en een verse apk erbij. Super service dus!

Michel - Particulier
10/10
Toegevoegd op 30 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Een maand geleden er een Volvo V70 gekocht en daar erg tevreden over. De auto's die hij heeft staan zijn met smaak uitgezocht en worden in goede staat aangeboden. De laatste oneffenheden worden keurig verholpen zodat de auto compleet en naar volle tevredenheid wordt afgeleverd. De winterbanden kreeg ik onlangs nageleverd. Fijn om hier een auto te kopen en Rolf is prettig om mee om te gaan.

G.R. Gerritsen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Ik heb onlangs bij dit bedrijf een Volvo V50 gekocht, met erg weinig kms op de teller. Goed overleg gevoerd, prima aflevering, ik ben supertevreden. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
G.R. Gerritsen.

Coen Steenman - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 4 november 2018 - Heeft een auto gekocht

Via Rolf van Essen ben ik volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om een youngtimer te gaan rijden op de zaak. Fiscaal bijzonder aantrekkelijk, ik rij nu in mijn droom auto, Toyota Landcruiser! Met een lagere investering en bijtelling dan mijn vorige auto een Mitsubishi PHEV. Een bijzonder traject en uiteindelijk de juiste auto gevonden in Miami! Van aankoop in Miami, aankoopkeuring, transport tot en met kenteken!! Super geregeld door de heren, een absolute aanrader!