Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

55 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
Tony do Rosario de Burgo - Autobedrijf
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2021 - Heeft een auto gekocht

Gisteren 18/08/2021 een bijzondere dag meegemaakt .. We stonden al in de rij ter boarding op Amsterdam Airport dit om een auto in München te gaan halen voor een goede klant can ons..Omdat we toch in de rij stonden konden we het niet laten om even snel nog op mobile.de te kijken.

Tot onze verbazing zagen we een schitterde voertuig online staan bij de firma GOOIS AUTOTEAM en dit gewoon in Nederland. Hierop direct gaan bellen en ik kreeg dhr Rolf van Essen aan de lijn een super attente man en super meedenkend..Direct uit de rij gestapt vlucht geannuleerd en de planning was direct naar Hilversum te gaan.. Maar oja we zijn natuurlijk afgezet op de Airport dus even geen vervoer..Wat nu???
Met de heer Rolf besproken om de trein te pakken naar Naarden/Bussum en dat hij ons netjes.zou halen op het treinstation..Zo gezegt zo gedaan en nog geen 30 min later stonden we netjes opgehaald bij dhr Rolf in de showroom..

Fantastische wagen gekocht en deze die dag nog kunnen leveren aan onze klant....Dus iedereen blij en content.

Rolf bedankt voor het snelle schakelen.
Keep up the good work!!!!

En wens jullie gehele team fijne, succesvolle en gezonde zaken toe.

Gr Tony, Team.Luxcars.NL

Karolien - Particulier
10/10
Toegevoegd op 16 augustus 2021 - Heeft een auto gekocht

Het was een prettige ervaring om bij Rolf mijn V40 te hebben gekocht. Rolf was heel vriendelijk en meedenkend. Omdat ik in het noorden van Nederland woon bood hij zelfs aan de auto te brengen. En toen er een lampje brandede had hij de garage al ingelicht dat ik zou bellen. Echt top service!

André - Particulier
5/10
Toegevoegd op 13 juni 2021 - Overig

Hier lees je uiterst positieve verhalen, maar wij hebben helaas een andere ervaring...

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een bezichtiging en zonder enig contact wordt de deal met iemand anders gesloten, dan getuigd dat NIET van enige vorm van sociaal gedrag. Juridisch zal het allemaal kloppen, maar een stukje menselijkheid hebben wij enorm gemist in deze. Wij hebben ervan geleerd en ik hoop Rolf ook. Wij doen geen zaken meer met deze man.

Reactie Goois Autoteam:
Beste Carin, en Andre. Jullie maakten met ons een afspraak voor een bezichtiging. Een bezichtiging is geheel vrijblijvend. Die vrijblijvendheid is er van twee kanten, want als de koper geen verplichting heeft, heeft de verkoper hem ook niet. Het is dus echt iets anders dan een reservering. Reserveren doen we na ondertekening van een koopovereenkomst en/of als er is (aan)betaald. Ook als een klant al onderweg is naar onze locatie verkopen we niet aan iemand anders. In dit geval meldde zich een klant die direct een transactie en aanbetaling wilde doen. Dat was in de ochtend, terwijl jullie in de avond zouden komen. We hebben jullie afspraak ruim op tijd afgezegd, zodat je niet voor niets komt en reiskosten maakt. Naar ons idee is dit een correcte handelswijze, en ofschoon we zeker niet perfect zijn proberen we deze bij alle klanten op dezelfde wijze uit te voeren.

Steven Boonzajer Flaes - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 april 2021 - Heeft een auto gekocht

Een prachtige youngtimer Volvo V70 gekocht. Rijdt als nieuw. Ziet er uit als nieuw. Ruikt als nieuw. Kortom is nieuw maar dan uit 2004.

Frank Nijman - Particulier
9/10
Toegevoegd op 12 maart 2021 - Heeft een auto gekocht

Voor de 2e maal een auto gekocht.
Tot volle tevredenheid.
Zeker eens gaan kijken!

Remko - Particulier
9/10
Toegevoegd op 27 februari 2021 - Heeft een auto gekocht

Goede service en geen gedoe. Top.

Sven Hoogenboom - Particulier
10/10
Toegevoegd op 26 januari 2021 - Heeft een auto verkocht

Ik heb mijn auto hier te koop aan geboden, aangezien ik er spoedig van af wilde. Wij zijn erg blij met de manier van werken. Binnen een halve dag hebben we alles kunnen regelen. Eigenlijk hoefde wij alleen wat foto's en informatie aan te leveren en de rest werd allemaal netjes geregeld. De auto werd zelfs bij ons thuis opgehaald (50km verderop!). Key hierbij is de open en duidelijke communicatie. Nogmaals bedankt! Top service! Zeker een aanbeveling voor andere (ver)kopers!

Jeanine Lemmen - Particulier
9/10
Toegevoegd op 15 december 2020 - Heeft een auto gekocht

Op snelheid had ik een andere auto nodig en ook nog met een bepaald budget. Hoe fijn is het dan dat je dan serieus genomen wordt, je gehoord wordt en dat er, door Rolf in dit geval, direct geschakeld wordt. Tot er een andere auto gevonden zou zijn, werd er ook nog een alternatief geboden zodat ik niet zonder auto zou zitten. Binnen 2 wkn word ik blij gemaakt met een auto die precies voldeed aan mijn wensenlijstje. Helemaal top! Dank je wel, Rolf!

Jojanneke - Particulier
10/10
Toegevoegd op 7 november 2020 - Heeft een auto gekocht

Een prettige aankoop gedaan van een Alfa Romeo Mito (na inruil van een Seat Mii). Ik ben positief verrast door de persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en goede service. Ik kon de auto direct meenemen. Bedankt, Rolf, ik kom graag bij je terug!

L.vd B. - Particulier
8/10
Toegevoegd op 30 september 2020 - Heeft een auto gekocht

Klantgericht, goede service, prina afhandeling en medenkend.