Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

45 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Caspar Boelens - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 september 2020 - Heeft een auto gekocht

Op woensdagochtend negen uur zag ik een advertentie staan van een auto die ik zocht. Even later telefonisch contact opgenomen en gesproken met Rolf. Ik werd bijzonder vriendelijk, correct en deskundig te woord gestaan. Omdat ik direct het vertrouwen had dat het wel goed zat heb ik de auto, die ik nog nooit had gezien, te kopen. Omdat ikzelf in Deventer woon en even geen auto had wist ik niet wanneer ik de auto kon ophalen. Geen enkel probleem voor Rolf, de auto is kon bij mij thuis worden afgeleverd. Nog dezelfde dag eind van de middag had ik een prima auto voor de deur staan die exact aan beschrijving op internet voldeed. Topbedrijf, topmensen en een topauto, ik ben super tevreden!

Hans de Jong - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 11 augustus 2020 - Heeft een auto gekocht

Betrouwbaar, vriendelijk en goede service. Mooie youngtimer gekocht, erg tevreden.

Tijmen - Particulier
10/10
Toegevoegd op 4 augustus 2020 - Heeft een auto gekocht

Goed en kundig advies gekregen bij de aanschaf van een mooie Volvo. Korte lijnen en snelle service, ook na afleveren. Volvo is een meer dan goede caravantrekker en heeft ons al heel wat blije, comfortabele kilometers rondgereden.

jafari - Particulier
9/10
Toegevoegd op 23 juni 2020 - Heeft een auto verkocht

een ontzettend vriendelijke auto dealer. Snelle afhandeling en het geld stond gelijk op ons rekening en zijn wij ook nog eens netjes afgezet bij de station.

Ons complimenten!

Paul Lutz - Particulier
8/10
Toegevoegd op 22 juni 2020 - Heeft een auto gekocht

Prima!

Manon - Particulier
10/10
Toegevoegd op 5 juni 2020 - Heeft een auto gekocht

Tijdens mijn zoektocht naar een andere auto ben ik bij Goois Autoteam uitgekomen. Er wordt goede service verleend en Rolf is zeer vriendelijk. Een dikke 10! Ik ben blij dat mijn auto hier gekocht heb.

Marjolein - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 28 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Nog op de valreep voor einde jaar (2019) een elektrische Kona gekocht. Helemaal blij mee.
Rolf is service gericht, zeer relaxed en altijd bereikbaar. Als je op zoek bent naar een no-nonsense auto-dealer dan ben je hier aan het juiste adres. Een aanrader!

Jacqueline Hoefmans - Particulier
10/10
Toegevoegd op 14 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Net voor kerst een nieuwe oude Volvo hier gekocht. Deze was vers uit Zweden. Van onze oude auto was inmiddels de APK verlopen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om ons zo snel als mogelijk weer op de weg te krijgen. Daarom nu zelfs aluminium velgen voor de winterbanden ipv stalen.
Bedankt voor alle service en het meedenken!

Henk Venema - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 18 december 2019 - Heeft een auto gekocht

Rolf en Jacques hebben me een uitstekende dienst bewezen door een mooie electric Kona te leveren. Snelle, vriendelijke en deskundige service. Altijd bereikbaar voor vragen. Een aanrader!

Pieter - Ondernemer
8/10
Toegevoegd op 17 november 2019 - Overig

Zelf een volvo XC90 gevonden in Zweden en Rolf benaderd of hij kon helpen in het keuren en indien netjes importeren van de auto. Het was een lang traject maar uiteindelijk is de auto nu van mij. Rolf heb ik ervaren als betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. Aandachtspunt is de communicatie, zeker als het lang duurt is het fijn met regelmaat up to date gehouden te worden. Alles bij elkaar dik tevreden!

1 2 3 4 5 volgende