Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Reviews

Reviews

53 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
Tijmen - Particulier
10/10
Toegevoegd op 4 augustus 2020 - Heeft een auto gekocht

Goed en kundig advies gekregen bij de aanschaf van een mooie Volvo. Korte lijnen en snelle service, ook na afleveren. Volvo is een meer dan goede caravantrekker en heeft ons al heel wat blije, comfortabele kilometers rondgereden.

jafari - Particulier
9/10
Toegevoegd op 23 juni 2020 - Heeft een auto verkocht

een ontzettend vriendelijke auto dealer. Snelle afhandeling en het geld stond gelijk op ons rekening en zijn wij ook nog eens netjes afgezet bij de station.

Ons complimenten!

Paul Lutz - Particulier
8/10
Toegevoegd op 22 juni 2020 - Heeft een auto gekocht

Prima!

Manon - Particulier
10/10
Toegevoegd op 5 juni 2020 - Heeft een auto gekocht

Tijdens mijn zoektocht naar een andere auto ben ik bij Goois Autoteam uitgekomen. Er wordt goede service verleend en Rolf is zeer vriendelijk. Een dikke 10! Ik ben blij dat mijn auto hier gekocht heb.

Marjolein - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 28 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Nog op de valreep voor einde jaar (2019) een elektrische Kona gekocht. Helemaal blij mee.
Rolf is service gericht, zeer relaxed en altijd bereikbaar. Als je op zoek bent naar een no-nonsense auto-dealer dan ben je hier aan het juiste adres. Een aanrader!

Jacqueline Hoefmans - Particulier
10/10
Toegevoegd op 14 januari 2020 - Heeft een auto gekocht

Net voor kerst een nieuwe oude Volvo hier gekocht. Deze was vers uit Zweden. Van onze oude auto was inmiddels de APK verlopen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om ons zo snel als mogelijk weer op de weg te krijgen. Daarom nu zelfs aluminium velgen voor de winterbanden ipv stalen.
Bedankt voor alle service en het meedenken!

Henk Venema - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 18 december 2019 - Heeft een auto gekocht

Rolf en Jacques hebben me een uitstekende dienst bewezen door een mooie electric Kona te leveren. Snelle, vriendelijke en deskundige service. Altijd bereikbaar voor vragen. Een aanrader!

Pieter - Ondernemer
8/10
Toegevoegd op 17 november 2019 - Overig

Zelf een volvo XC90 gevonden in Zweden en Rolf benaderd of hij kon helpen in het keuren en indien netjes importeren van de auto. Het was een lang traject maar uiteindelijk is de auto nu van mij. Rolf heb ik ervaren als betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. Aandachtspunt is de communicatie, zeker als het lang duurt is het fijn met regelmaat up to date gehouden te worden. Alles bij elkaar dik tevreden!

DAYRE - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 november 2019 - Heeft een auto gekocht

best sympathetic dealer north of Paris France. Confidence allowed!

Johan Hoogendoorn - Particulier
10/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019 - Heeft een auto gekocht

Nadat ik de auto in gebruik had genomen constateerde ik dat de remmen niet optimaal werkten. Daarvoor verwees Rolf mij naar de garage A & J. Deze meldden dat de remschijven niet optimaal functioneerden. Hoewel dat geen garantie heeft Rolf besloten mij de helft van de reparatiekosten te vergoeden. Daardoor heeft mijn Volvo nu splinternieuwe remschijven. Bedankt Rolf.