Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Poetsen en reinigen

Goois Autoteam laat jouw auto shinen!

          

Cartec - next level poetsen en detailen in Huizen

Goois Autoteam, gevestigd in Huizen, is jouw betrouwbare partner als het gaat om het professioneel laten reinigen, poetsen, glasscoating en stomen van het interieur. Wij zijn trots op onze samenwerking met Cartec, een merk dat synoniem staat voor topkwaliteit in de wereld van autoverzorging.

Onze jarenlange ervaring in het poetsen en detailen van auto's heeft ons gemaakt tot experts op dit gebied. Of je nu op zoek bent naar advies, professioneel poetswerk wilt laten uitvoeren of Cartec producten voor eigen gebruik wilt aanschaffen, Goois Autoteam is dé plek waar je moet zijn.

Goois Autoteam - jouw Cartec leverancier!

Cartec heeft een indrukwekkende lijn van hoogwaardige poetsproducten ontwikkeld, en Goois Autoteam is er trots op deze producten te verkopen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment Cartec producten, perfect geschikt om je auto, caravan, camper of boot in absolute topconditie te brengen en te houden. Kom gerust langs om ons Cartec assortiment te ontdekken! Check onze website voor de actuele openingstijden en beleef de kwaliteit van Cartec zelf. 

Laat je auto poetsen door Goois Autoteam met Cartec producten!

Wij vertrouwen op Cartec's toonaangevende poetsproducten en gebruiken ze zelf ook. Als je geen tijd hebt of gewoonweg geen zin hebt om zelf je auto te poetsen, dan staan onze experts voor je klaar. Ontdek meer informatie over onze professionele poetsdiensten op onze website en geef je auto de aandacht die hij verdient. Bij Goois Autoteam, met Cartec als onze partner, ben je altijd verzekerd van de beste zorg voor je voertuig.