Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > 't Gooi

Goois en toch ook weer niet

We zitten geen van allen op hockey, dragen geen rode broek en hoeven ook niet te schakelen voordat we bij de voordeur zijn. Wel zijn we opgegroeid in het Gooi, en kunnen u er alles over vertellen. Een beetje Gooise ballen dus maar toch ook weer niet..

Villa in het Gooi

Een dagje ’t Gooi?

Huizen, de haven van ’t Gooi, is erg leuk als u niet alleen voor auto’s komt. Maar eigenlijk is het hele Gooi de moeite waard. De locatie van Goois Autoteam heeft een zeer gunstige ligging om het Gooi uitgebreid te verkennen!

Nautisch kwartier Huizen

Bootje varen op het Gooimeer?

Na gedane arbeid, het kopen van een auto is soms best vermoeiend, huurt u bijvoorbeeld gezellig een sloepje bij Bootverhuur Huizen, gelegen op loopafstand.

Bootverhuur Huizen

Even afblussen?

Op loopafstand ligt de Huizer haven. Hier vindt u een fantastisch aanbod aan restaurants en terrasjes. Voorbeelden: restaurant De Haven van Huizen (met terras direct aan de haven) Fletcher Hotel Nautisch Kwartier en restaurant Porterhouse.

Terras nautisch kwartier


Nautisch kwartier Huizen

Winkelen?

Ook het centrum van Huizen ligt op loopafstand en kent leuke winkels en een uitgebreid horeca aanbod. Stel dat u het bedrag dat u bij ons aan een auto heeft besteld nog dezelfde dag aan uw partner cadeau wilt geven ter compensatie dan gaat dat zeker lukken in Laren. Horloges, kleding en kunst in het "luxury segment'' zijn ruim voorhanden in dit Rijkendorp! Hoe leuk is dat?


Winkelen in Laren

Het echte Gooi, waar vinden we dat?

Welnu, de traditionele rijkendorpen als Blaricum en Laren zijn in dit opzicht zeker de moeite waard. De horeca is vanzelfsprekend goed ontwikkeld voor ''ons soort mensen''. In Blaricum bevelen wij u voor de koffie aan Gordon’s Blushing, voor een diner is Café Moeke Spijkstra in het centrum van Blaricum aanbevelenswaardig en in het het altijd pittoreske Laren is Mauve the place to be! Vanaf de terrassen van beide gelegenheden kunt u Range Rovers en Porsches tellen.

Moeke Spijkstra

Celebrity tour?

Voor onze relaties hebben we een leuke tour uitgezet. Erg leuik voor proefritten. U ziet waar de BN-ers wonen.