Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Financieren > Leasing

Leasing

Voor het leasen van uw personenauto of bedrijfsauto vinden wij advies op maat belangrijk. Een leasecontract is een lange termijn verplichting, een goed advies is dan verstandig. Bij Goois Autoteam beschikken we over alle benodigde kennis op het gebied van autoleasing. Wij brengen uw auto van uw keuze onder bij de leasemaatschappij die het best geschikt is voor jouw situatie. Je bent welkom voor een afspraak. 

Operational lease

Operationele lease is eigenlijk huren, maar dan met een looptijd vanaf 12 maanden. In de meest uitgebreide vorm van Operational lease zit alles in het maandbedrag, ook de brandstof of stroom. Aan het einde van de periode gaat de auto terug naar de leasemaatschappij. Als je in de gelegenheid wilt worden gesteld om de auto over te nemen dan kan dat. Het is goed om hierover vooraf afspraken te maken. Operationele lease wordt in je b oekhouding verwerkt als kosten. 

Financial lease

Financial lease is in feite een financiering met de auto als onderpand. U draagt zelf zorg voor verzekering, onderhoud en reparatie. In de meeste gevallen bent u na betaling van de laatste termijn eigenaar van de auto. 
Eventuele risico's zoals onderhoud en reparatie kunt u afdekken met een onderhoudscontract van de leverancier van de auto. Financial lease wordt in de boekhouding verwerkt als krediet.

Shortlease

Shortlease is operationele leasing voor de korte termijn van maximaal 12 maanden. Ideaal bij tijdelijke contracten of korte projecten. De maandbedragen liggen wat hoger hoger, maar zijn vaak maandelijks opzegbaar. Optimale flexibiliteit dus!

Private Lease

Private lease is operationele lease maar dan voor particulieren. De laatste jaren is deze leasevorm erg in opkomst. Belangrijk om te weten is dat van de financiële component,  65% van de totale lease verplichting wordt geregistreerd bij het BKR! aan het eind van de looptijd gaat de auto terug naar de leasemaatschappij, tenbzij je een niet verplichte koopoptie bent overeengekomen. 

Occasion Lease

Ook gebruikte auto's kan je leasen. Alle bovengenoemde leasevormen zijn mogelijk. Hiermee kan je geld besparen en heb je geen levertijd!

Goois Autoteam en leasing

Bij Goois Autoteam mag je rekenen op de meest uitgebreide kennis op het gebied van autoleasing. We vinden geen enkele vraag raar en zoeken naar de beste oplossing voor jouw wensen. Interesse? Neem contact met ons op.