Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Volvo > Volvo youngtimer

Volvo-youngtimer

Goois Autoteam is specialist in Volvo youngtimers. Wekelijks koopt Goois Autoteam Volvo youngtimers in heel Europa. De meeste Volvo youngtimers importeert Goois Autoteam uit Zweden. Daarnaast kopen we ook Volvo youngtimers in België, Duitsland en soms in Zwitserland en Japan.  

Waarom een Volvo youngtimer

Goois Autoteam heeft heel veel ervaring met verschillende merken youngtimers. Toch blijft Volvo de nummer één, en dan met name de Zweedse auto's. Waarom? Nou dat is heel simpel:

 1. Kwaliteit wint altijd
  De Volvo youngtimers staan bekend om hun kwaliteit. Regelmatig ruilt Goois Autoteam Volvo youngtimers  in met kilometerstanden boven de 500000 km. Dat zie je eigenlijk alleen bij Volvo youngtimers, bij andere merken zijn dit soort  kilometerstanden zeldzaam.
 2. De Volvo V70  youngtimers zijn allemans vrienden
  De V70 is de meest gekochte en verkochte Volvo youngtimer,  en dat is niet voor niets. De Volvo V70 youngtimer heeft een heerlijke stoel, veel ruimte en een fijne 5 ciliinder motor, die nog echt door Volvo is ontworpen. Een fijne reisauto dus, zo'n Volvo youngtimer. Daarnaast is het naast een prettige familieauto vooral een representatieve youngtimer die zakelijk geraccepteerd is. 
 3. Volvo youngtimer kopers zijn leuke mensen
  We hebben het naar ons zin met de doelgroep. Vaak hebben we leuke gesprekken, die zeker niet alleen over Volvo youngtimers gaan, maar vooral over het leven van Volvo rijders. Volvo's zijn eigenlijk gewoon een leuke manier om met mensen in contact te komen. Of de stereoype Volvo rijder bestaat? Dat weten we niet, maar een paar zaken vallen op. Qua beroep komen we veel artsen, juristen, muzikanten en consultants tegen. Wintersport is populair onder onze klanten en hockey is een veel voorkomende sport. Zwart, grijs en donkerblauw zijn gewilde kleuren. Veel van onze relaties wonen in het gebied tussen Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het Gooi. De rest van Noord Holland komt ook vaak voor. 
 4.  Volvo youngtimers zijn goed onderhouden.
  Volvo youngtimers worden niet alleen door de nieuwe eigenaar gekoesterd, ook de oude eigenaar is er meestal zuinig op geweest. Er is vrijwel nooit bezuinigd op onderhoud en reparatie. Dat betekent dat ze nog jaren mee kunnen!