Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Volvo > Volvo youngtimer

Volvo-youngtimer

Welkom bij Goois Autoteam, dè Volvo V70 youngtimer specialist van Nederland! Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels honderden Volvo V70 youngtimers hebben afgeleverd aan tevreden klanten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw Volvo V70 youngtimer, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Goois Autoteam hebben we een ruime selectie aan Volvo V70 youngtimers van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een krachtige T5, een comfortabele D5 of een zuinige 2.4, wij hebben de juiste Volvo V70 youngtimer voor u. Onze auto's worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring met de Volvo V70 youngtimer. Ze kennen de ins en outs van deze auto en weten precies hoe ze deze in topconditie kunnen houden. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of het leveren van originele onderdelen, bij Goois Autoteam kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Bij Goois Autoteam staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en al uw wensen te vervullen. Ons team van enthousiaste professionals staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van uw ideale Volvo V70 youngtimer.

Waarom zou u genoegen nemen met minder? Ontdek waarom Goois Autoteam dè Volvo V70 youngtimer specialist van Nederland is. Bezoek onze locatie en ervaar de kwaliteit en het vakmanschap dat wij leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Goois Autoteam helpt u graag bij het vinden van uw droomauto!

Waarom een Volvo youngtimer

Goois Autoteam heeft heel veel ervaring met verschillende merken youngtimers. Toch blijft Volvo de nummer één, en dan met name de Zweedse auto's. Waarom? Nou dat is heel simpel:

 1. Kwaliteit wint altijd
  De Volvo youngtimers staan bekend om hun kwaliteit. Regelmatig ruilt Goois Autoteam Volvo youngtimers  in met kilometerstanden boven de 500000 km. Dat zie je eigenlijk alleen bij Volvo youngtimers, bij andere merken zijn dit soort  kilometerstanden zeldzaam.
 2. De Volvo V70  youngtimers zijn allemans vrienden
  De V70 is de meest gekochte en verkochte Volvo youngtimer,  en dat is niet voor niets. De Volvo V70 youngtimer heeft een heerlijke stoel, veel ruimte en een fijne 5 ciliinder motor, die nog echt door Volvo is ontworpen. Een fijne reisauto dus, zo'n Volvo youngtimer. Daarnaast is het naast een prettige familieauto vooral een representatieve youngtimer die zakelijk geraccepteerd is. 
 3. Volvo youngtimer kopers zijn leuke mensen
  We hebben het naar ons zin met de doelgroep. Vaak hebben we leuke gesprekken, die zeker niet alleen over Volvo youngtimers gaan, maar vooral over het leven van Volvo rijders. Volvo's zijn eigenlijk gewoon een leuke manier om met mensen in contact te komen. Of de stereoype Volvo rijder bestaat? Dat weten we niet, maar een paar zaken vallen op. Qua beroep komen we veel artsen, juristen, muzikanten en consultants tegen. Wintersport is populair onder onze klanten en hockey is een veel voorkomende sport. Zwart, grijs en donkerblauw zijn gewilde kleuren. Veel van onze relaties wonen in het gebied tussen Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en het Gooi. De rest van Noord Holland komt ook vaak voor. 
 4.  Volvo youngtimers zijn goed onderhouden.
  Volvo youngtimers worden niet alleen door de nieuwe eigenaar gekoesterd, ook de oude eigenaar is er meestal zuinig op geweest. Er is vrijwel nooit bezuinigd op onderhoud en reparatie. Dat betekent dat ze nog jaren mee kunnen!