Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Garantie

Garantie voor zorgeloos rijden

Autotrust logoOmdat garantie belangrijk is bij het kopen van een auto vindt het Goois Autoteam het belangrijk dat dit goed geregeld is.

Daarom werkt Goois Autoteam voor uitbreiding van de wettelijke garantie samen met Autotrust. Met een hoge score op het gebied van klanttevredenheid is Autotrust een partij die we graag aanbevelen. Het prettige bij Autotrust garantie is dat reparaties bij ieder autobedrijf, dus ook in uw woonplaats, mogen worden uitgevoerd. Hij is dus niet, zoals Bovag garantie, uitsluitend van toepassing als u de auto bij de verkopende dealer aanbiedt.    

Autotrust is in Nederland actief sinds 2006 en marktleider op het gebied van garantie verzekeringen. Er bestaan verschillende pakketten, waarover het Goois Autoteam u graag adviseert.De wet eist vaak dat garanties herverzekerd zijn. Autotrust brengt haar verzekerde garanties onder bij LLoyds en Autotrust verzekeringsmaatschappij. Hiermee is een belangrijk verschil ontstaan met bijvoorbeeld BOVAG garantie, waarbij de garagehouder zelf risicodrager is. In dit geval wordt door het garagebedrijf vaak gekozen voor de goedkoopste manier van repareren, en dat is vaak niet in uw belang! Er zijn zelfs diverse voorbeelden bekend waarbij klanten kunnen fluiten naar hun garantie omdat het autobedrijf failliet is. Goois Autoteam vindt dit geen goede basis. Om deze reden heeft het Goois Autoteam gekozen voor Autotrust, zodat uw garantie is gegarandeerd!

Lloyds  Autotrust verzekeringsmaatschappij