Direct contact? Bel: +31 (0)35 200 82 00

Home > Dakboxen verkoop verhuur

verkoop verhuur Sorent dakboxen dakdragers

Welkom bij Goois Autoteam - Uw partner voor dakboxen, dakkoffers en dakdragers in de regio Gooi Noord!

Op zoek naar hoogwaardige dakboxen, dakkoffers en dakdragers? Zoek niet verder! Goois Autoteam is dé specialist in de verkoop en verhuur van topkwaliteit Sorent dakboxen en dakdragers in de regio Gooi Noord, gevestigd te Huizen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en prestaties.

Verkoop en Verhuur
Of u nu op zoek bent naar een permanente oplossing met onze hoogwaardige dakboxen en dakkoffers of naar flexibele opties met onze verhuurservice, Goois Autoteam heeft de perfecte oplossing voor u. Ontdek de veelzijdigheid van onze producten en kies de beste optie die past bij uw behoeften en reisstijl.

Montage Mogelijk
Maak het uzelf gemakkelijk! Bij Goois Autoteam bieden we niet alleen topkwaliteit producten, maar ook snelle montage service. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie van uw dakboxen, dakkoffers en dakdragers, zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Ontdek waarom klanten in de regio Gooi Noord vertrouwen op Goois Autoteam voor al hun behoeften op het gebied van dakboxen. dakkoffers en dakdragers. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat, productinformatie of om een afspraak te maken voor montage. Uw volgende avontuur begint hier bij Goois Autoteam!


 

Merk Modula/ Sorrento
Laadvermogen 75 kg
Inhoud  Bruto: 540 liter – Netto: 520 liter
Buitenmaten L: 198 cm B: 80 cm H: 48 cm
Openingssyteem Enkelzijdige opening
Kleur Hoogglans zwart
Bevestigingssysteem U-beugel en snelle montage (5 min. Monteren)
Garantie 5 jaar
Land van herkomst Italië
Verkoopprijs € 299,99
Huurprijs

€ 10,-   per dag dag (minimaal 8 dagen)
€ 5,-     per dag (9-16 dagen)
€ 2,50  per dag (>16 dagen)

Borg € 150,- 
Foto  Afbeelding